500 γρ. ψαρονέφρι (χοιρινό φιλέτο) 50 γρ. βούτυρο ή αγνό παρθένο ελαιόλαδο 20 ml. ξύδι από κόκκινο κρασί 40 γρ. μουστάρδα μέτρια 60 ml. κρέμα γάλακτος 3-4 κόκκοι πιπέρι αλάτι |
||||||
|
||||||
500 γρ. ψαρονέφρι (χοιρινό φιλέτο) 50 γρ. βούτυρο ή αγνό παρθένο ελαιόλαδο 20 ml. ξύδι από κόκκινο κρασί 40 γρ. μουστάρδα μέτρια 60 ml. κρέμα γάλακτος 3-4 κόκκοι πιπέρι αλάτι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |