ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

500 γρ. ψαρονέφρι (χοιρινό φιλέτο)
50 γρ. βούτυρο ή αγνό παρθένο ελαιόλαδο
20 ml. ξύδι από κόκκινο κρασί
40 γρ. μουστάρδα μέτρια
60 ml. κρέμα γάλακτος
3-4 κόκκοι πιπέρι
αλάτι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κόβετε το φιλέτο σε μέτρια κομμάτια. Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο ή το λάδι. Προσθέτετε το χοιρινό και το σοτάρετε για 7-8 λεπτά μέχρι να ροδίσει καλά και να μαγειρευτεί από όλες τις πλευρές.
Μεταφέρετε το κρέας σε άλλο σκεύος και το διατηρείτε ζεστό. Στο μεταξύ στο τηγάνι προσθέτετε το ξύδι και τη μουστάρδα και βράζετε για 1’ περίπου ανακατεύοντας συνεχώς.
Προσθέτετε την κρέμα, τους κόκκους του πιπεριού και το αλάτι και συνεχίζετε το βράσιμο για 1’ ακόμη.
Περιχύνετε το κρέας με την παχιά, πικάντικη σάλτσα και σερβίρετε αμέσως.

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
Κύριο Συστατικό : Καρέ γάλακτος
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV