700 γρ. φιλέτο τσιπούρας 50 ml. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, εναλλ. ξηρό σέρυ αλάτι 1 πράσο 3 εκ. πιπερόριζα 30 ml. λάδι 60 ml. σάλτσα σόγιας 20 γρ. σκόνη πέντε μπαχαρικών |
||||||
|
||||||
700 γρ. φιλέτο τσιπούρας 50 ml. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, εναλλ. ξηρό σέρυ αλάτι 1 πράσο 3 εκ. πιπερόριζα 30 ml. λάδι 60 ml. σάλτσα σόγιας 20 γρ. σκόνη πέντε μπαχαρικών |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |