ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 1/2 κιλό Μοσχαρίσια παϊδάκια
600 γρ. μικρές πατάτες
2 κρεμμύδια
1 κόκκινη πιπεριά
3 ντομάτες
4 σκελίδες σκόρδου
1 ποτήρι λευκό κρασί
μαϊντανός
λάδι
αλάτι
σαφράν
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε ένα γουδί αναμειγνύετε τα σκόρδα, τον μαϊντανό, το σαφράν, το λάδι και λίγο λευκό κρασί. Τα χτυπάτε όλα μαζί. Στη συνέχεια τρίβετε με αυτό το μείγμα τα παϊδάκια. Αλατίζετε το κρέας.
Σε μια πήλινη κατσαρόλα με λάδι ρίχνετε τα κρεμμύδια, την κόκκινη πιπεριά και τις ντομάτες που έχετε προηγουμένως τρίψει. Προσθέτετε τα παϊδάκια.
Ρίχνετε όλα τα υλικά της μαρινάτας στην κατσαρόλα με το κρέας και το βάζετε να ψηθεί στο φούρνο για 1 ώρα περίπου.
Ξεφλουδίζετε τις πατάτες, τις κόβετε σε μικρά κομμάτια και τις σοτάρετε σε ένα τηγάνι με λάδι. Ρίχνετε τις πατάτες στο φούρνο μαζί με το κρέας και τις αφήνετε να ψηθούν για 10’ μαζί με τη σάλτσα. Σερβίρετε τα παϊδάκια ζεστά στην ίδια κατσαρόλα.

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Κύριο Συστατικό : Μοσχαρίσια παϊδάκια
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα & 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος , Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV