ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙ ΑΛΑ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

400 γρ. φετουτσίνι
αλάτι και πιπέρι
25 γρ. βούτυρο
80 ml. γάλα
125 γρ. τυρί Γκοργκοντζόλα κομμένο σε κύβους
120 ml. κρέμα γάλακτος
25 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
1-2 κουταλιές σούπας κομμένο βασιλικό (προαιρετικό)
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζουμε καλά. Στο μεταξύ, βάζουμε το βούτυρο, γάλα και την γκοργκοντζόλα σε μια κατσαρόλα, και τα ζεσταίνουμε μέχρι που το τυρί να λιώσει και να γίνει σαν κρέμα. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για 1 λεπτό.
Ρίχνουμε και τα ζυμαρικά, την παρμεζάνα και τον βασιλικό. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως με τυρί παρμεζάνα.

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙ ΑΛΑ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ
Κύριο Συστατικό : Γκοργκοντζόλα
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV