750 γρ. Μοσχαρίσιο φιλέτο 50γρ. ζαμπόν 1 σκελίδα σκόρδο 2 κλωνάρια μαϊντανού 1/2 ποτηράκι κρασί οπόρτο 1 κούπα ζωμός(από βραστό ή κύβος) 1 κουταλιά ελαιόλαδο αλάτι και μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι |
||||||
|
||||||
750 γρ. Μοσχαρίσιο φιλέτο 50γρ. ζαμπόν 1 σκελίδα σκόρδο 2 κλωνάρια μαϊντανού 1/2 ποτηράκι κρασί οπόρτο 1 κούπα ζωμός(από βραστό ή κύβος) 1 κουταλιά ελαιόλαδο αλάτι και μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |