ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΣΤΑ ΚΑΡΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

200 γρ. ζυμαρικά αυγού
400γρ. στήθος κοτόπουλο φιλέτο
100 γρ. καρότα
150 γρ. βλαστάρια φασολιών σόγιας
4 σκελίδες σκόρδο
150 γρ.μπρόκολο
5 κλωνάρια κολίανδρος
60 γρ. φιστικέλαιο
30 γρ. κόκκινη πάστα κάρυ
30 ml. σκούρα σάλτσα σόγιας
30 ml. ανοιχτόχρωμη σάλτσα σόγιας
30 γρ. ζάχαρη
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Πλένουμε το μπρόκολο και το κόβουμε σε κομμάτια. Πλένουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε λεπτά στικς.
Βάζουμε τα βλαστάρια σόγιας σε τρυπητό, τα πλένουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Βάζουμε τα ζυμαρικά αυγού σε νερό να φουσκώσουν, σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο, τα σουρώνουμε σε τρυπητό και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
Πλένουμε το φιλέτο, το στραγγίζουμε με χαρτί κουζίνας, αφαιρούμε τις ίνες και το λίπος και το τεμαχίζουμε.
Πλένουμε τον κολίανδρο , τον τινάζουμε να στραγγίσει και κόβουμε τα φυλλαράκια.
Ζεσταίνουμε το φιστικέλαιο στο γουόκ ή σε τηγάνι και τηγανίζουμε το σκόρδο να ροδίσει. Προσθέτουμε την πάστα κάρυ και τηγανίζουμε για ακόμα 1 λεπτό.
Τέλος προσθέτουμε το κοτόπουλο. Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον κολίανδρο και τα τηγανίζουμε μέχρι να ψηθούν, ανακατεύοντας συνεχώς.
Καρυκεύουμε ξανά με σάλτσα σόγιας, γαρνίρουμε με φυλλαράκια κολίανδρου και σερβίρουμε.

ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΣΤΑ ΚΑΡΥ
Κύριο Συστατικό : Ζυμαρικά αυγού
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ταϋλάνδη
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Γουόκ
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV