ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
425 γρ. καρδιές από αγκινάρες κονσέρβα,στραγγισμένες ή κατεψυγμένες
375 γρ. μακαρόνια βρασμένα σε αλατισμένο βραστό νερό
1 κομμένο κρεμμύδι
2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
4 μεγάλες ώριμες,καθαρισμένες και κομμένες ντομάτες
20 γρ. κομμένο φρέσκο βασιλικό
20 γρ. κομμένο μαϊντανό
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ζεσταίνετε λάδι στην κατσαρόλα, ρίχνετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα ανακατεύετε μέχρι το κρεμμύδι να μαραθεί. Προσθέτετε τις ντομάτες, το βασιλικό και τον μαϊντανό.
Αφού πάρουν μια βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά, τα σκεπάζετε και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 30’ ή μέχρι να πήξει η σάλτσα. Προσθέτετε τις αγκινάρες κομμένες στη μέση και τα σερβίρετε με μακαρόνια πασπαλισμένα με τυρί παρμεζάνα.

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ
Κύριο Συστατικό : Αγκινάρες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 35 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV