ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κουνέλι
1 ροδέλα τηγανητού ψωμιού
3 σκελίδες σκόρδου
δεντρολίβανο σε σκόνη
μαϊντανός
120 ml. λευκό κρασί
ελαιόλαδο
αλάτι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Καθαρίζετε, στεγνώνετε το κουνέλι και το κόβετε σε 8 κομμάτια. Ξεφλουδίζετε τις σκελίδες σκόρδου και τις ψιλοκόβετε μαζί με τον μαϊντανό.
Σε ένα γουδί χτυπάτε μια σκελίδα σκόρδου και το τηγανισμένο ψωμί. Ραντίζετε με το κρασί. Πασπαλίζετε το κουνέλι με το δεντρολίβανο σε σκόνη και το βάζετε σε μια πήλινη κατσαρόλα.
Ρίχνετε μπόλικο λάδι, αλατίζετε και προσθέτετε το σκόρδο, το ψωμί και τον μαϊντανό όλα καλά ψιλοκομμένα.
Αφήνετε το κουνέλι στη μαρινάτα για 2 ώρες. Προσθέτετε το χτυπημένο μείγμα από το γουδί και βάζετε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Την αφήνετε μέχρι να μαλακώσει το κουνέλι και να πήξει η σάλτσα.

ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
Κύριο Συστατικό : Κουνέλι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 25 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 45 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV