4 φιλέτα πέρκας 500 γρ. Πολυσπόρι Σούπα Τρικολόρε 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 30 γρ. βούτυρο Χυμό από 2 λεμόνια Αλάτι πιπέρι Για τη σάλτσα σαφράν 40 ml. ούζο 60 ml. Sprite 4 στήμονες σαφράν Ξύσμα ενός λεμονιού 10 γρ. κορν φλάουρ |
||||||
|
||||||
4 φιλέτα πέρκας 500 γρ. Πολυσπόρι Σούπα Τρικολόρε 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 30 γρ. βούτυρο Χυμό από 2 λεμόνια Αλάτι πιπέρι Για τη σάλτσα σαφράν 40 ml. ούζο 60 ml. Sprite 4 στήμονες σαφράν Ξύσμα ενός λεμονιού 10 γρ. κορν φλάουρ |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |