600 γρ. χοιρινή σπάλα ½ κιλό ρεβίθια χοντρά 250 γρ. ντομάτα κονκασέ 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 1 πιπεριά Φλωρίνης ροδέλες 1 κύβο λαχανικών Δεντρολίβανο Ξύσμα πορτοκάλι Αλάτι, Πιπέρι κόκκους |
||||||
|
||||||
600 γρ. χοιρινή σπάλα ½ κιλό ρεβίθια χοντρά 250 γρ. ντομάτα κονκασέ 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 1 πιπεριά Φλωρίνης ροδέλες 1 κύβο λαχανικών Δεντρολίβανο Ξύσμα πορτοκάλι Αλάτι, Πιπέρι κόκκους |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |