ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

800 γρ. ουρά πεσκανδρίτσας
250 γρ. μανιτάρια
6 σκελίδες σκόρδου
100 γρ. αλεσμένη ντομάτα
ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Πλένετε και στεγνώνετε την πεσκανδρίτσα και χαράσσετε με ένα μαχαίρι 6 τομές. Πλένετε τα μανιτάρια, αφαιρείτε τον μίσχο τους και τα κόβετε σε κομμάτια. Ξεφλουδίζετε τα σκόρδα. Σφηνώνετε τα σκόρδα ολόκληρα στις τομές του ψαριού. Τοποθετείτε το ψάρι σε ένα ταψί. Αλατοπιπερώνετε από όλες τις πλευρές και το ραντίζετε με λάδι. Προσθέτετε λίγο νερό και το ψήνετε για 10’ στους 180 βαθμούς. Το γυρίζετε,το καλύπτετε με αλεσμένη ντομάτα, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε τα μανιτάρια και το ψήνετε για ακόμα 10’. Το αφήνετε να σταθεί και το κόβετε σε στρογγυλές φέτες. Σερβίρετε το ψάρι με τη σάλτσα μανιταριών.

ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
Κύριο Συστατικό : Πεσκανδρίτσα
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV