1 δόση ζύμης με αυγό 60 ml. φρεσκοτριμμένο πεκορίνο και λίγο για το σερβίρισμα Για τη γέμιση: 175 γρ. τυρί ρικότα 30 ml. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα 115 γρ. προσούτο, ψιλοκομμένο 150 γρ. μοτσαρέλα συσκευασμένη, την οποία έχετε στραγγίξει και ψιλοκόψει 1 μικρό αυγό 15 ml. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό και λίγο για το γαρνίρισμα Για τη σάλτσα ντομάτας: 30 ml/ 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 400 γρ. ψιλοκομμένα ντοματάκια σε κονσέρβα 15 ml. πολτό λιαστής ντομάτας 5-10 ml. αποξηραμένη ρίγανη αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι |
||||||
|
||||||