1 λαβράκι Για την κρούστα 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 5 γρ. φρέσκια ρίγανη 5 γρ. φρέσκο θυμάρι 2 γρ. δεντρολίβανο 30 γρ. γαλέτα 30 ml. ελαιόλαδο SECOS Για την παντζαροσαλάτα 100 γρ. βρασμένα παντζάρια 50 γρ. baby σπανάκι ½ κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο Αρωματικό λαδολέμονο 100 ml. ελαιόλαδο SECOS 30 ml. χυμό λεμονιού 10 γρ. κάπαρη Λίγη ξερή ρίγανη 10 γρ. ζάχαρη 20 γρ. μουστάρδα Αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||