ΛΑΖΑΝΑΚΙ ΜΕ ΜΠΟΛΟΝΕΖ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 πακέτο λαζανάκι βιολογικό ΗΛΙΟΣ
300 γρ. κιμάς κοτόπουλο ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ
100 ml. κρέμα γάλακτος
40 ml. λευκό κρασί
500 ml. ζωμό κότας
½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο FARMER REPUBLIC
2 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα FARMER REPUBLIC
1 πράσο ψιλοκομμένο μόνο το λευκό μέρος FARMER REPUBLIC
1 πράσινο μήλο σε κύβους FARMER REPUBLIC
5 γρ. κάρυ
Βιολογικό Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο SECOS
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα λαζανάκια για περίπου 8 λεπτά. Σε ένα τηγάνι αφού κάψει προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά και τα ψιλοκομμένα λαχανικά. Σβήνουμε με το κρασί, στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό αλάτι, πιπέρι, κάρυ και αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να χυλώσει. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά μέσα στη σάλτσα και σερβίρουμε.

ΛΑΖΑΝΑΚΙ ΜΕ ΜΠΟΛΟΝΕΖ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο, Λαζανάκι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV