ΑΧΥΒΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΑΜΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

500 γρ. αχυβαδάκι ΗΛΙΟΣ
100 γρ. σαλάμι αέρος τύπου Ρουμανίας SARY
μπουκετάκια από 1 μέτριο μπρόκολο
30 γρ. βούτυρο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
200 ml. κρέμα γάλακτος
50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο SECOS
Αλάτι και πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά για 7 λεπτά. Προσθέτουμε το μπρόκολο στα τελευταία 3 λεπτά. Στραγγίζουμε.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι αφού κάψει προσθέτουμε Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο SECOS και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το σαλάμι ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε για λίγο ακόμα. Ρίχνουμε την κρέμα και ανακατεύουμε ακόμα για 2 λεπτά μέχρι να αρχίσει να δένει. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά με το μπρόκολο και ανακατεύουμε καλά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε την παρμεζάνα, πιπέρι και ανακατεύουμε.

ΑΧΙΒΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΑΜΙ
Κύριο Συστατικό : Σαλάμι Αέρος
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι, Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV