ΠΑΝΣΕΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

500 γρ. πανσέτες χωρίς κόκκαλο PORKY
100 γρ. μέλι
50 ml σόγια SAUCE
20 γρ. σουσάμι
40 ml. λευκό κρασί
300 γρ. αγκινάρα τουρσί
½ λεμόνι
Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο SECOS
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε ένα τηγάνι που έχει κάψει προσθέτουμε Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο SECOS και ψήνουμε τις πανσέτες. Όταν είναι έτοιμες τις αφαιρούμε και προσθέτουμε το κρασί, το μέλι και τη σόγια. Ανακατεύουμε για 1 λεπτό και προσθέτουμε ξανά τις πανσέτες στο τηγάνι ψήνουμε για 1 λεπτό ακόμα. Σε ένα μικρό τηγάνι που έχει κάψει βάζουμε το σουσάμι να καβουρδιστεί. Προσθέτουμε το σουσάμι στο τηγάνι με τις πανσέτες. Βάζουμε σε ένα τηγάνι με σχάρα που έχει κάψει Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο SECOS και ψήνουμε τις αγκινάρες από τις πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα. Όταν είναι έτοιμες στύβουμε λίγο λεμόνι επάνω τους.

ΠΑΝΣΕΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ
Κύριο Συστατικό : Πανσέτα, Αγκινάρες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV