ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

500 γρ. σπαγγετίνη Νο 10 ΗΛΙΟΣ
100 γρ. Λουκάνικο ΑΔΑΝΩΝ SARY
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
20 γρ. κάπαρη
50 γρ. ελιές γεμιστές
2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης τουρσί
50 ml. κόκκινο γλυκό κρασί
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά. Σε ένα τηγάνι που έχει κάψει, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λουκάνικο Αδάνων κομμένο σε φέτες και το σκόρδο. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την κάπαρη, τις ελιές, την πιπεριά Φλωρίνης, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι και αφού δέσουν με την σάλτσα πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ
Κύριο Συστατικό : Σπαγγετίνι, Λουκάνικο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ισπανία
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα, Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι και Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV