2 στήθη κοτόπουλου ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ 500 ml. χυμό μήλου 100 γρ. καστανή ζάχαρη 50 γρ. αλάτι 1 ξυλάκι κανέλα 1 φύλλο δάφνης 10 γρ. κόκκους πιπέρι 10 γρ. ολόκληρα γαρίφαλα 500 ml. μπύρα Μοναστηριακού τύπου Μαύρη 30 γρ. Βούτυρο 10 γρ. πάπρικα καυτερή Για τη μανέστρα 250 γρ. Χρυσή μανέστρα ΗΛΙΟΣ 60 γρ. φέτα, τριμμένη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Για το πέστο σπανακιού 200 γρ. σπανάκι 50 γρ. καρύδια 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 1 σκελίδα σκόρδο χυμός από 1/2 λεμόνι ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||