500 γρ. Χρυσή Σπαγγετίνη ΗΛΙΟΣ 500 γρ. μελιτζάνες 100 γρ. ανθότυρο φρέσκο 100 γρ. ντοματίνια 1 σκελίδα σκόρδο 50 γρ. ταχίνι 30 ml. χυμό λεμονιού 5 γρ. πάπρικα καυτερή 5 γρ. κύμινο μαϊντανός ψιλοκομμένος ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||
500 γρ. Χρυσή Σπαγγετίνη ΗΛΙΟΣ 500 γρ. μελιτζάνες 100 γρ. ανθότυρο φρέσκο 100 γρ. ντοματίνια 1 σκελίδα σκόρδο 50 γρ. ταχίνι 30 ml. χυμό λεμονιού 5 γρ. πάπρικα καυτερή 5 γρ. κύμινο μαϊντανός ψιλοκομμένος ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |