ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ



1.200 γρ. χοιρινά παϊδάκια
70 ml light soy sauce
75 ml ουίσκι
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
50 γρ. κόλιανδρο φρέσκο
60 γρ. μέλι
Πιπέρι

Βάζετε τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύετε καλά.Αφήνετε τα παϊδάκια μέσα στη μαρινάδα για 3 ώρες τουλάχιστον. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Bάζετε τα παϊδάκια σε ταψί πάνω στη σχάρα και τα ψήνετε στο γκριλ για 8-10 λεπτά την κάθε πλευρά, καταβρέχοντας κατά διαστήματα με λίγη από τη μαρινάδα


Κύριο Συστατικό : Χοιρινά Παϊδάκια
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Επίσημο , Πάρτυ , Finger Food
Χώρα Προέλευσης: Αμερική
Χρόνος Προετοιμασίας: 3-4 Ώρες Μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV