750 γρ. μακαρόνια Νο 6 Αλάτι και πιπέρι Για το pesto: 2 ματσάκια πλατύφυλλο βασιλικό (μόνο τα φύλλα) 50 γρ. παρμεζάνα Reggiano 30 γρ. πεκορίνο (αν θέλετε, αλλιώς 80 γρ. παρμεζάνα) 220 ml αγνό παρθένο ελαιόλαδο 60 γρ. κουκουνάρι 10 γρ. Αλάτι |
||||||
|
||||||
750 γρ. μακαρόνια Νο 6 Αλάτι και πιπέρι Για το pesto: 2 ματσάκια πλατύφυλλο βασιλικό (μόνο τα φύλλα) 50 γρ. παρμεζάνα Reggiano 30 γρ. πεκορίνο (αν θέλετε, αλλιώς 80 γρ. παρμεζάνα) 220 ml αγνό παρθένο ελαιόλαδο 60 γρ. κουκουνάρι 10 γρ. Αλάτι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |