ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ



1 κιλό σε φέτες πεσκανδρίτσα
100 γρ. ελαιόλαδο
1 κιλό πράσα
500 γρ. σέλινο
5 φρέσκα, ψιλοκομμένα κρεμμύδια
3 κουτ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
200 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες
300 γρ. ζωμός λαχανικών ή νερό
αλάτι
πιπέρι

Ζεσταίνετε το λάδι σε κατσαρόλα και τηγανίζετε τα πράσα, το σέλινο και τα κρεμμυδάκια για 5 λεπτά, να μαλακώσουν. Προσθέτετε τον μαϊντανό, τις ντοματούλες, τον ζωμό ή το νερό, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά. Στο μεταξύ, τηγανίζετε τις φέτες από το ψάρι με 2 κουτ. λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές. Ρίχνετε το ψάρι στην κατσαρόλα με τα πράσα, σκεπάζετε και αφήνετε να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Πεσκανδριτσα
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 40 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα, Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV