1 κιλό κρέας μοσχάρι 4 κουταλιές της σούπας λάδι 1 κρεμμύδι 1 φύλλο δάφνης 1 ποτηράκι κρασί αρετσίνωτο αλάτι και πιπέρι |
||||||
|
||||||
1 κιλό κρέας μοσχάρι 4 κουταλιές της σούπας λάδι 1 κρεμμύδι 1 φύλλο δάφνης 1 ποτηράκι κρασί αρετσίνωτο αλάτι και πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |