ΜΟΣΧΑΡΙ ΨΗΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ



1 κιλό κρέας μοσχάρι
4 κουταλιές της σούπας λάδι
1 κρεμμύδι
1 φύλλο δάφνης
1 ποτηράκι κρασί αρετσίνωτο
αλάτι και πιπέρι

Αλατοπιπερώνετε το κρέας. Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι. Όταν ζεσταθεί, βάζετε το κρέας, το κρεμμύδι και τη δάφνη και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν όλα μαζί. Τα σβήνετε με το αρετσίνωτο κρασί. Προσθέτετε ένα ποτήρι νερό και αφήνετε να ψηθεί επί 2 - 2 1/2 ώρες περίπου προσθέτοντας κάθε φορά ένα ποτήρι νερό όταν σώνεται το προηγούμενο.


Κύριο Συστατικό : Μοσχαράκι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 2 Ώρες & 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV