ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΡΥ STIR FRIED



600 γρ. κομμένο στήθος κοτόπουλου
1 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι
2/3 φλιτζ. γάλα καρύδας
3 κ.σ. φυτικό λάδι
2 κ.σ. fish sauce
1 κ.σ. ζάχαρη
4 φύλλα λάιμ

Βάζετε το λάδι σε ένα γουοκ σε μέτρια φωτιά. Ρίχνετε την πάστα κάρυ και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε το γάλα καρύδας και το κοτόπουλο και αφήνετε να βράσουν μαζί για 15 λεπτά ανακατεύοντας ελαφρά. Προς το τέλος, προσθέτετε τα φύλλα λάιμ, τα φύλλα ταϊλανδέζικου βασιλικού (ή ελληνικού χειμωνιάτικου), τη fish sauce και τη ζάχαρη. Αποσύρετε από τη φωτιά και πασπαλίζετε με ψιλοκομμένα φύλλα λάιμ.


Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ταϊλάνδη
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Γουόκ
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV