ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΟΛΙΑ



1 κιλό καλαμάρια
5 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια
1 κουταλιά ψιλοκομμένος άνηθος
3/4 φλιτζανιού λάδι
1 φλιτζανάκι λευκό κρασί λευκό
το χυμό από 1 λεμόνι
1 κύβο μυρωδικών Knorr «κρεμμυδάκι & μαϊντανό»
1/2 κιλό σε κονσέρβα kidney beans

Καθαρίζετε τα καλαμαράκια. Σοτάρετε σε κατσαρόλα τα καλαμαράκια με το λάδι. Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια, τον κύβο, τα σοτάρετε, ρίχνετε το κρασί, το χυμό λεμονιού, τον άνηθο, τα φασόλια στραγγισμένα από το ζουμί της κονσέρβας και 1 φλιτζανάκι νερό. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν 20 λεπτά περίπου. Το φαγητό αυτό τρώγεται και κρύο.


Κύριο Συστατικό : Καλαμαράκια
Είδος Πιάτου : Κυρίως Πιάτο
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ισπανία
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV