ΚΟΚΤΕΙΛ ΧΑΒΙΑΡΙ



2 Αβοκάντο
1 Κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 Χυμό από ένα lime λεμόνι και το ξύσμα του
1/2 Κουταλάκι του γλυκού τσίλι σε σκόνη
1 Κρεμμύδι λευκό ψιλοκομμένο
1 Κρέμα γάλακτος χτυπημένη
8 Κουταλάκια του γλυκού χαβιάρι

Σε ένα multi χτυπάμε το αβοκάντο μέχρι να γίνει πουρέ, κατόπιν ρίχνουμε μέσα στον πουρέ αβοκάντο το lime για να γίνει το χρώμα ποιο πράσινο και να διατηρηθεί φρέσκο, το ελαιόλαδο και τέλος το τσίλι και τα χτυπάμε ξανά μέχρι το μείγμα να δέσει. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τον πουρέ και ανακατεύουμε καλά μαζί με το κρεμμύδι το ψιλοκομμένο. Παίρνουμε ένα ποτήρι μαρτίνι και προσθέτουμε στον πάτο του ποτηριού πουρέ από πάνω κρέμα γάλακτος μαζί με το ξύσμα από το lime και τέλος τον χαβιάρι και σερβίρουμε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Χαβιάρι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV