ΜΑΡΙΔΑΚΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (ΒΙΝΤΕΟ)



1/2 κιλό Αθερίνα ή μαριδάκη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλεύρι
Ελαιόλαδο

Ρίχνουμε το ψαράκι και το κρεμμύδι σε ένα μπολ και τα αλευρώνουμε. Αφού κάψει το τηγάνι με το λάδι ρίχνουμε το ψάρι με το κρεμμύδι, ανακατεύουμε προσεκτικά και ψήνουμε για περίπου 5 λεπτά. Το βάζουμε σε ένα μπολ με λίγο αποροφητικό χαρτί και αλατίζουμε. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με ένα ουζάκι.


Κύριο Συστατικό : Ψάρι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV