ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)



2 ντομάτες φρέσκες περασμένες απο τρίφτη
20 γρ. βούτυρο
2 αυγά
2 κουτ. γλυκού ζάχαρη(ανάλογα ποσο ξινή είναι η ντομάτα)
πιπέρι
αλάτι

Ρίχνουμε στο τηγάνι μας το βούτυρο να κάψει και στη συνέχεια προσθέτουμε την ντομάτα. Τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι για 1 λεπτό ώσπου να πάρει μία βράση. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά μέσα και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις ώσπου να διαλυθεί ο κρόκος του αυγού και να ομοιογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Προσθέτουμε την ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά για 5 λεπτά ακόμα,ανακατεύοντας συχνά. Την βγάζουμε απο το τηγάνι και την σερβίρουμε ζεστή ή και κρύα ανάλογα τα γούστα σας.


Κύριο Συστατικό : Ντομάτες
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα , Σύρος
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : HOTEL POSSIDONION


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV