ΚΟΛΟΚΥΘΑΝΘΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)



16 κολοκυθανθούς
200γρ. ρύζι
1 τομάτα τριμμένη στον τρίφτη
30γρ κουκουνάρι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
μαϊντανό
δυόσμο
άνηθο
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο

Ανακατεύουμε το ρύζι με την τομάτα, λίγο λάδι, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τον άνηθο και το κουκουνάρι, αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση και το λάδι. Αφού αναμιχθούν πολύ καλά τα υλικά μας γεμίζουμε τους κολοκυθανθούς ανοίγοντας τα φυλλαράκια και τοποθετούμε ένα μέρος γέμισης και τους κλείνουμε τυλίγοντας με τα φύλλα των ανθών και τα τοποθετούμε σε ταψάκι. Αφού τους περιχύσουμε με λίγο λάδι, ψήνουμε για 40-45 λεπτά στους 180oC.


Κύριο Συστατικό : Κολοκυθανθοί
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 45 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Γοργόνα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV