1/4 φλιτζανιού χοντρό αλάτι 2 φλιτζάνια αμύγδαλα με τη φλούδα τους 1 μεγάλη λιωμένη σκελίδα σκόρδο 1 κουταλάκι τσαγιού σπορέλαιο |
||||||
|
||||||
1/4 φλιτζανιού χοντρό αλάτι 2 φλιτζάνια αμύγδαλα με τη φλούδα τους 1 μεγάλη λιωμένη σκελίδα σκόρδο 1 κουταλάκι τσαγιού σπορέλαιο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |