Για την ζύμη: 500 γρ. αλεύρι, 40 ml ελαιόλαδο, 180 ml νερό ανακατεμένο με 1 κ.κ ζάχαρη, 2 κ.σ. ξίδι, Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Για την σάλτσα γιαουρτιού: 300 γρ. γιαούρτι, 50 ml ελαιόλαδο, 15 ml χυμό λεμονιού, Ξύσμα μισού λεμονιού, Ένα μικρό ματσάκι δυόσμου ψιλοκομμένο, Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τα πράσα: 3 πράσα ψιλοκομμένα σε μικρά καρεδάκια, ½ κ.γ κύμινο, Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 κ.σ. βούτυρο, 1 κ.σ. λάδι, 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη Για την γέμιση: 3 πατάτες βρασμένες στον ατμό, 1 μικρό άνηθο ψιλοκομμένο, 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1 μικρό ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο, Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 2 κ.σ. γιαούρτι, 3 κ.σ. λάδι |
||||||
|
||||||