ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΡΑΠΑΝΑΚΙ



90 γρ. ανάλατο βούτυρο
1 κουταλάκι τσαγιού χυμό λεμονιού
λίγο ξύσμα λεμονιού
24 στρογγυλές φέτες ψωμί σικάλεως
12 μεγάλα ραπανάκια, με καθαρισμένα τα κοτσάνια και κομμένα στη μέση
1/4 φλιτζανιού μαιντανό

Ρίχνετε το βούτυρο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού στο μίξερ και τα δουλεύετε μέχρι η κρέμα να γίνει αφράτη. Αλείφετε το μείγμα του βούτυρου στις φέτες του ψωμιού και τις βάζετε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τις σερβίρετε. Σερβίρετε τις φέτες με μισό ραπανάκια, πασπαλισμένες με μαιντανό.


Κύριο Συστατικό : Ραπανάκια
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Επίσημο, Πάρτυ
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : Μίξερ
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 24 κομμάτια
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV