60 γρ. αλεύρι 60 γρ. πατατάλευρο 1 1/2 «κεφάλι» τυρί καμαμπέρ 150 γρ. βούτυρο 1 ποτήρι γάλα 2 αυγά γαλέτα τριμμένη λάδι για το τηγάνι αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο τριμμένο |
||||||
|
||||||
60 γρ. αλεύρι 60 γρ. πατατάλευρο 1 1/2 «κεφάλι» τυρί καμαμπέρ 150 γρ. βούτυρο 1 ποτήρι γάλα 2 αυγά γαλέτα τριμμένη λάδι για το τηγάνι αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο τριμμένο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |