ΜΠΛΙΝΙ ΜΕ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ



150 γραμ. αλεύρι
7 γραμ. μαγιά
1 αυγό
170 γραμ. γάλα
160 ml νερό
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Πιπέρι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 πορτοκάλι
200 γραμ. ανθότυρο
200 γραμ. αυγοτάραχο

Σε ένα μπολ, ρίχνουμε το αλεύρι, τη μαγιά, το γάλα, το νερό, το αλάτι, τον κρόκο του αυγού και το ξύσμα πορτοκαλιού. Κάνουμε το ασπράδι μαρέγκα και αναμειγνύουμε το μείγμα με απαλές κινήσεις. Σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο, ψήνουμε τα Μπλινί. Προσθέτουμε στο ανθότυρο το χυμό πορτοκαλιού, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Γαρνίρουμε τα Μπλινί με ανθότυρο και με το αυγοτάραχο, που το έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες, και με μερικές σταγόνες ελαιόλαδο.

ucook.gr
Κύριο Συστατικό : ανθότυρο , αυγοτάραχο
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ρωσσία
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Kerasma


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV