1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 3 κ.σ. βούτυρο 2 γαρύφαλλα 4 λοβοί κάρδαμο 1 ξύλο κανέλα 2,5εκ. 1 φλιτζάνι ρύζι μπασμάτι κίτρινο 1 1/2 φλιτζάνι νερό 1/4 φλιτζ. αμύγδαλα,κομμένα σε λεπτά επιμηκή κομμάτια 1/3 φλιτζ. σταφίδα σουλτανίνα αλάτι |
||||||
|
||||||
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 3 κ.σ. βούτυρο 2 γαρύφαλλα 4 λοβοί κάρδαμο 1 ξύλο κανέλα 2,5εκ. 1 φλιτζάνι ρύζι μπασμάτι κίτρινο 1 1/2 φλιτζάνι νερό 1/4 φλιτζ. αμύγδαλα,κομμένα σε λεπτά επιμηκή κομμάτια 1/3 φλιτζ. σταφίδα σουλτανίνα αλάτι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |