10 κάστανα 2 σκελίδες σκόρδο 6 κ.σ. ελαιόλαδο 250 γρ. κίτρινες φακές 2 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι 1 φύλλο δάφνης 100 γρ. ντοματάκια κονκασέ κονσέρβα σκόνη τσίλι στη μύτη του κουταλιού 1/2 κύβο λαχανικών αλάτι πιπέρι 1/2 ματσάκι μαϊντανό |
||||||
|
||||||
10 κάστανα 2 σκελίδες σκόρδο 6 κ.σ. ελαιόλαδο 250 γρ. κίτρινες φακές 2 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι 1 φύλλο δάφνης 100 γρ. ντοματάκια κονκασέ κονσέρβα σκόνη τσίλι στη μύτη του κουταλιού 1/2 κύβο λαχανικών αλάτι πιπέρι 1/2 ματσάκι μαϊντανό |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |