Για τις τηγανίτες: 1,8 κιλά κολοκυθάκι τριμμένο Αλάτι και λευκό πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο 400 γρ. φρέσκιες ντομάτες, ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε κύβους 150 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ ματσάκι φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα 50 γρ. ψίχα ψωμιού 50 γρ. ψιλοκομμένα αμύγδαλα ½ ματσάκι πράσο, ψιλοκομμένο ¼ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη 2 αυγά αλεύρι για κοσκίνισμα για τη σάλτσα φέτας: 200 ml γάλα 500 γρ. φέτα 50 ml ελαιόλαδο ½ ματσάκι φύλλα φρέσκιας ρίγανης |
||||||
|
||||||