ΟΜΕΛΕΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ



8 αυγά
250 γρ. χωριάτικο χοιρινό λουκάνικο
1 καυτερή πιπεριά τσίλι
1/2 κουταλιά κόκκινο πιπέρι
λάδι
αλάτι

Κόβετε το λουκάνικο σε ροδέλες και του αφαιρείτε την πέτσα. Ψιλοκόβετε την πιπεριά και χτυπάτε τα αυγά σε ένα βαθύ μπολ. Σε ένα τηγάνι με λίγο ζεστό λάδι, σοτάρετε τις ροδέλες του λουκάνικου μαζί με την πιπεριά. Πασπαλίζετε με λίγο αλάτι και κόκκινο πιπέρι και στη συνέχεια προσθέτετε τα χτυπημένα αυγά. Φτιάχνετε μια στρογγυλή ομελέτα, ζουμερή στο κέντρο και καλοψημένη εξωτερικά. Τη βάζετε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και την αφήνετε να σταθεί 5 λεπτά πριν τη σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : αυγά
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV