100 γρ. Πατάτες ψητές στο αλουμινόχαρτο 75 γρ. Τυρί φέτα τριμμένη 30 γρ. Σάλτσα πέστο 20 γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο 1 γρ. Μπούκοβο Για τη σάλτσα πέστο: 100 γρ. Ελαιόλαδο 50 γρ. Ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός 40 γρ. Πολτοποιημένο σκόρδο |
||||||
|
||||||
100 γρ. Πατάτες ψητές στο αλουμινόχαρτο 75 γρ. Τυρί φέτα τριμμένη 30 γρ. Σάλτσα πέστο 20 γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο 1 γρ. Μπούκοβο Για τη σάλτσα πέστο: 100 γρ. Ελαιόλαδο 50 γρ. Ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός 40 γρ. Πολτοποιημένο σκόρδο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |