![]() | ||||||
![]() 10 Πιπεριές Φλωρίνης (Γύρω στα 70 γρ. η κάθε μία) 100 γρ. σταφίδες μουλιασμένες σε 100 γρ. ούζο 200 γρ. Μανούρι 100 γρ. Κρέμα γάλακτος 3 ασπράδια χτυπημένα σε μαρέγκα Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι |
||||||
![]()
|
||||||
![]() | ||||||
![]() 10 Πιπεριές Φλωρίνης (Γύρω στα 70 γρ. η κάθε μία) 100 γρ. σταφίδες μουλιασμένες σε 100 γρ. ούζο 200 γρ. Μανούρι 100 γρ. Κρέμα γάλακτος 3 ασπράδια χτυπημένα σε μαρέγκα Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι |
||||||
![]()
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |