ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑ



24 φτερούγες κοτόπουλο
ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟΥ:
1 φλιτζάνι λάδι
1/2 φλιτζάνι ξίδι από βατόμουρα
1 κουταλιά σούπας μέλι
1 κουταλιά σούπας σουσάμι
1 κουταλάκι τσαγιού κύμινο
1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι
2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο

Ρίχνετε το λάδι, το ξίδι, το μέλι, το σουσάμι, το κύμινο, το αλάτι και το σκόρδο σε δοχείο με πώμα και το κουνάτε μέχρι να ανακατευτούν καλά τα υλικά. Ρίχνετε τη μαρινάτα πάνω από το κοτόπουλο, το καλύπτετε και το βάζετε στο ψυγείο όλη τη νύχτα.Βγάζετε τις φτερούγες από τη μαρινάτα και τις ψήνετε σε μπάρμπεκιου, μέχρι νε γίνουν και να ροδίσουν, αλείφοντάς τες με τη μαρινάτα και γυρίζοντάς τες κάθε τόσο.


Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Μπάρμπεκιου
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά & 6 Ώρες Μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Γκρίλ
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV