ΨΗΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
100 γρ. πάστα ελιάς Καλαμών
15 φύλλα δυόσμου, κομμένα πολύ ψιλά
12 λεπτές φέτες ψωμί μπαγιάτικο, 4×2,5 εκ.
12 μαριναρισμένες αντσούγιες
12 λωρίδες, πλάτους 4 εκ., από κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης, ψημένες (μπορείτε επίσης να τις αγοράσετε σε άλμη ή σε ελαιόλαδο)
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ανακατεύουμε το σκόρδο με την πάστα ελιάς και τα φύλλα δυόσμου. Φρυγανίζουμε το ψωμί στο γκριλ για 3 λεπτά. Απλώνουμε την πάστα πάνω σε κάθε φέτα. Τοποθετούμε μια αντσούγια και μια λωρίδα πιπεριάς από πάνω. Σερβίρουμε.


Κύριο Συστατικό : Πάστα ελιάς
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 3 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Γκρίλ
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 12 κομμάτια
Πηγή : KERASMA


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV