4 χοιρινά φιλέτα, κομμένα σε 8 κύβους 32 μικρά ξερά βερίκοκα ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟΥ: 1/3 φλιτζανιού τσίλι σος 1/4 φλιτζανιού λάδι φιστικιού 1/4 φλιτζανιού στραγγιγμένα βερίκοκα κονσέρβας 1/4 φλιτζανιού χόισιν σος (διατίθεται σε μαγαζιά με τροφές Ανατολής) 1 κουταλιά σούπας ξίδι μηλίτη 2 κουταλάκια τσαγιού Σαμπάλ οέλεκ (διατίθεται σε μαγαζιά με τροφές Ανατολής) 1 κουταλάκι τσαγιού μουστάρδα σκόνη 2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο |
||||||
|
||||||