1 κιλό φιλέτο μοσχαριού 1/2 φλιτζάνι λάδι 2 κουταλιές σούπας άσπρο ξίδι 1/4 φλιτζανιού χυμό λεμονιού 1/4 φλιτζανιού κάππαρη 2 κουταλιές σούπας κομμένο φρέσκο εστραγκόν |
||||||
|
||||||
1 κιλό φιλέτο μοσχαριού 1/2 φλιτζάνι λάδι 2 κουταλιές σούπας άσπρο ξίδι 1/4 φλιτζανιού χυμό λεμονιού 1/4 φλιτζανιού κάππαρη 2 κουταλιές σούπας κομμένο φρέσκο εστραγκόν |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |