1 κιλό κιλότο μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε φέτες 1/3 φλιτζανιού λάδι 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 4 σκελίδες κομμένο σκόρδο 1 κουταλιά σούπας μαυροπίπερο 1/2 φλιτζάνι φύλλα ιταλικού μαιντανού 1 κουταλιά σούπας φύλλα από φρέσκο θυμάρι |
||||||
|
||||||
1 κιλό κιλότο μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε φέτες 1/3 φλιτζανιού λάδι 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 4 σκελίδες κομμένο σκόρδο 1 κουταλιά σούπας μαυροπίπερο 1/2 φλιτζάνι φύλλα ιταλικού μαιντανού 1 κουταλιά σούπας φύλλα από φρέσκο θυμάρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |