ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΡΑΤΑΤΟΥΙ



4 ντομάτες
200 γρ. κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδο
2 πράσινες πιπεριές
1 κόκκινη πιπεριά
100 γρ. κολοκυθάκια
15 ml ελαιόλαδο
5 γρ. ζάχαρη
καρυκεύματα

Χαράξτε ένα σταυρό στο κάτω μέρος της κάθε ντομάτας και τοποθετήστε τις σε ένα μπολ με νερό που βράζει,για 10-20 δευτερόλεπτα.Αφαιρέστε τις από το βραστό νερό και βουτήξτε τις σε ένα μπολ με παγωμένο νερό.Ξεφλουδίστε τις προσεκτικά.Τεμαχίστε σε φέτες τα κρεμμύδια και το σκόρδο στο Εξάρτημα Επεξεργασίας Τροφίμων,χρησιμοποιώντας τη λεπίδα τεμαχισμού σε λεπτές φέτες και αφήστε τα στην άκρη.Επαναλάβετε τη διαδικασία με τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια.Προσαρμόστε το Γάντζο Ανάδευσης,θέστε τη θερμοκρασία στους 140 βαθμούς και την ταχύτητα ανάδευσης στο 1.Προσθέστε το λάδι.Μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία,προσθέστε το σκόρδο και τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε για 5 λεπτά,ή μέχρι να μαλακώσουν.Προσθέστε τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές και μαγειρέψτε για ακόμη 5 λεπτά.Ψιλοκόψτε τις ντομάτες και προσθέστε τις στο μπολ,μαζί με τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές.Προσαρμόστε το Προστατευτικό κατά του Πιτσιλίσματος στη συσκευή και μειώστε τη θερμοκρασία στους 100 βαθμούς.Μαγειρέψτε για ακόμη 10-15 λεπτά.Προσθέστε τη ζάχαρη και τα καρυκεύματα και σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Ντομάτες , κρεμμύδια
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ισπανία
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20-25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Cooking Chef
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4-6
Πηγή : Βιβλίο Συνταγών Cooking Chef


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV