ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ ΓΚΡΑΤΙΝΕ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

2 πατάτες μεγάλες
½ κόκκινη πιπεριά
½ κίτρινη πιπεριά
100 γρ. μανιτάρια champignon (κουμπιά)
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουτ. βούτυρο
100 γρ. κατσικίσιο τυρί
50 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Πλένουμε τις πατάτες, τις τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα. Αφού ψηθούν τις ανοίγουμε στα δύο προσεκτικά και αφαιρούμε την σάρκα τους.
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια σε λωρίδες. Τα σοτάρουμε σε βούτυρο, προσθέτουμε και την σάρκα της πατάτας. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά, προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε για ένα λεπτό περίπου τα υλικά μας στο σκεύος πάνω στη φωτιά, ώστε να δέσει η κρέμα.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα και γεμίζουμε τις πατάτες. Τοποθετούμε φέτες από κατσικίσιο τυρί πάνω στις πατάτες και γκρατινάρουμε στο φούρνο για λίγα λεπτά.
Σερβίρουμε με σαλάτα της αρεσκείας μας.


Κύριο Συστατικό : Πατάτες
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα & 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος , τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Newline


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV