ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΡΟΚΦΟΡ



4 αχλάδια
1/2 λεμόνι
80 γρ τυρί ροκφόρ
100 γρ στραγγιστό γιαούρτι με 0% λιπαρά
πάπρικα σε σκόνη

Ξεφλουδίζετε τα αχλάδια και τα κόβετε στα δύο. Τα απαλλάσσετε από την καρδιά τους και αφαιρείτε τα κουκούτσια. Τα σκάβετε ελαφρά για να βαθουλώσουν και μετά τους ρίχνετε λεμόνι γιά να μην μαυρίσουν.Δουλεύετε το τυρί ροκφόρ σαν να ήταν κρέμα και μετά ενσωματώνετε και το γιαούρτι.Γεμίζετε τα αχλάδια με αυτό το μείγμα.Πασπαλίζετε με πάπρικα και βάζετε στο ψυγείο μέχρις ότου σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Αχλάδια
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης : Γαλλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV