ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ



250 γρ. φρέσκες πιπεριές
50 γρ. κολοκυθάκια
250 γρ. ώριμες ντομάτες
150 γρ. κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδου
λάδι
αλάτι

Κόβετε τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια σε μικρά κομμάτια. Ξεφλουδίζετε τις ντομάτες, τους αφαιρείτε τους σπόρους και τις αλέθετε. Ξεφλουδίζετε τα κρεμμύδια και τις σκελίδες σκόρδου. Σε μια πήλινη και ρηχή κατσαρόλα με καυτό λάδι, ροδίζετε πρώτα τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Σε 2 λεπτά και πάντα σε χαμηλή φωτιά, προσθέτετε τις πιπεριές, τα κολοκυθάκια και τις ντομάτες. Νοστιμίζετε με αλάτι, σκεπάζετε την κατσαρόλα και την αφήνετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να σοταριστούν καλά όλα τα υλικά. Σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Λαχανικά
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV