ΣΟΥΠΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κουνουπίδι μέτριο
100 γρ. φρέσκο βούτυρο
παρμεζάνα
ζωμός λαχανικών
3 μέτριες πατάτες
αλάτι, πιπέρι
1 φλιτζ. καφέ χονδρό σιμιγδάλι
λίγη κρέμα γάλακτος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κόβουμε το κουνουπίδι σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε να βράσει μαζί με τις πατάτες. Στη συνέχεια πετάμε το βρασμένο νερό.
Σοτάρουμε στο βούτυρο το κουνουπίδι και τις πατάτες για 5 λεπτά, προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνεχώς να μην κολλήσει.
Προσθέτουμε σιγά – σιγά το ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά.
Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ και προσθέτουμε την παρμεζάνα.
Σερβίρουμε με λίγη κρέμα γάλακτος και φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο.


Κύριο Συστατικό : Κουνουπίδι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτάμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος , Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Newline


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV